Πετάνε τους αναπληρωτές με προϋπηρεσία στο δρόμο έχοντας ως πρόσχημα το ΣΤΕ

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016



    Η πρόθεση του υπουργείου παιδείας για κατάργηση του ήδη ισχύοντος πίνακα αναπληρωτών βάζει φωτιές στα θεμέλια της εκπαίδευσης. Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέει το περιβάλλον του υπουργού και υπονόησε και ο ίδιος στην τελευταία συνέντευξη του πάμε σε ενιαίο πίνακα διορισμών μόνιμων και αναπληρωτών. Δηλαδή οι εκπαιδευτικοί θα μπούνε όλοι σε έναν πίνακα όχι με βάση την προϋπηρεσία και την ημερομηνία κτήσης πτυχίου  αλλά με βάση τα κριτήρια του ΑΣΕΠ. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα μετράνε υπέρμετρα τα μεταπτυχιακά, τα δεύτερα πτυχία,  οι 2 ή 3 ξένες γλώσσες, ο αριθμός των ανήλικων τέκνων και δευτερευόντως η προϋπηρεσία, η πιστοποιημένη γνώση χρήσης Η/Υ και ο βαθμός πτυχίου. 
loading...
   Η αλήθεια είναι ότι ουσιαστικά το ΣΤΕ πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση ώστε όλες οι προσλήψεις να γίνονται μέσω εποπτείας του ΑΣΕΠ, πράγμα το οποίο δεν ισχύει για τις προσλήψεις αναπληρωτών σήμερα. Το υπουργείο θα μπορούσε βέβαια να πράξει το αυτονόητο. Να μοριοδοτήσει μόνο την προϋπηρεσία όπως είχε προτείνει ο τέως υφυπουργός κ. Κουράκης με 1 μόριο ανά μήνα και να μη συνυπολογίσει άλλα προσόντα. 
  Είναι φανερό ότι πολλοί αναπληρωτές που δουλεύουν αρκετά χρόνια θα δουν την πόρτα της εξόδου  από τα σχολεία καθώς όχι μόνο δε θα διοριστούν ως μόνιμοι αλλά δε θα μπορούν να δουλέψουν και ως αναπληρωτές αν δε πάρουν μεταπτυχιακό, proficency σε 2 ή 3 γλώσσες ή αν δεν κάνουν 2-3 παιδιά!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ.


ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!!!


ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

4 σχόλια:

  1. Πάρτε την ομάδα σας και πηγαίνεται στην Ουγκάντα όπου οι νόμοι είναι πιο χαλαροί...Δηλαδή τα παιδάκια που αποφοίτησαν τα τελευταία χρόνια θα είναι στην απέξω για μια ζωή. Επειδή έχετε μία χ προυπηρεσία δε σημαίνει ότι έχετε περισσότερα δικαιώματα από τους άλλους. Εξάλλου αν διοριστείτε (με τους ίδιους όρους όπως πρέπει) η προυπηρεσία αυτή θα σας αναγνωριστεί. Καιρός να τελειώνουμε με τις ομάδες και τις συντεχνίες που μόνο δεινά φέρνουν...

  1. Ανώνυμος είπε...:

    και καλά θα τους κάνουν! να τους πετάξουν έξω που νομίζανε ότι πρέπει να διορίζονται επειδή είχανε λεφτά από τον μπαμπάκα και μπορούσαν να ζήσουν στο κάθε κατσικοχώρι για να μαζέψουν μόρια! πολλοί από εμάς επιλέξαμε/αναγκαστήκαμε να εργαστούμε κανονικά και πολλοί δεν είχανε την ευκαιρία να δώσουν καν ΑΣΕΠ! Αυτό είναι δίκαιο γύφτε εκπαιδευτικέ?

  1. ΙΑΝΘΟΣ είπε...:

    Πάρτε την ομάδα σας και αμέτε στο καλό. Τόσα χρόνια που λυμαίνεστε τις θέσεις των επιτυχόντων είναι καλά;Την προϋπηρεσία την αποκτήσατε νύχτα και ζητάτε και τα ρέστα;

  1. Unknown είπε...:

    ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΕΤΑΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟ....ΑΠΟ ΤΟ 1992!!!!!ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΟΥ....ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 300...ΑΠΟ ΤΟΥς 866 ΠΡΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟ....ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ...ΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑ ΠΤΥΧΙΟΥ ΚΑΙ ΒΑΘΜΑΡΑ!!! ΣΙΧΑΘΗΚΑ...ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ 5 ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΧΩΡΙς ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ...ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΠΤΥΧΙΑ...ΜΕ 8,5 ΒΑΘΜΟ ΠΤΥΧΙΟΥ...ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΤΟ 137 ΜΕ ΒΑΘΜΟ ΠΤΥΧΙΟΥ 6,5 ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΟΤΕΡΟΥ ΜΟΥ!!! ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!!!!!!! Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 24 © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum